keskiviikko 30. tammikuuta 2013

NL ja sporttis

Päästiin sunnuntaina Pirkon kanssa Next Levelin treeneihin kun sen maha onneksi rauhoittua tosi nopeasti. Hyvä äksönpäivä, mutta maanantai-aamuna vähän väsytti. Kun yhteen päivään mahduttaa aikaisen heräämisen, ajamisen Turkuun, neljät treenit, psyykkisen valmennuksen ja ajamisen kotiin megaluokan huonossa ilmassa puolen yön aikaan niin eihän tuo kait mikään ihme ole. Lisäksi vielä jouduin kärsimään mahakivun kanssa illan vikat treenit ja kotiin ajamisen. Itku meinasi päästä kun ajoittain niin kovin kramppasi, mutta hengissä selvittiin. Kumpa saisin ton vatsan pysymään kuosissa tuollaiset pitkät päivät. Pitäisi pystyä syömään samalla rytmillä ja tuttuja ruokia niin ongelmia tuskin olisi. Mutta aina se ei oikein onnistu. Tyhmää.

Suurimmat oivallukset tulivat seuraavien asioiden kanssa:
- takaaleikkauksien turha linjaus pois
- poispäinkäännöksissä lähellä pysymisen vahvistaminen
- kepeillä törkkäsyjen huolellisuus
- ihmisnuolissa oma sijoittuminen ja napakkuus
- alastulojen tarkkuuden lisääminen

Psyykkinen valmennus oli musta hyvä. Tykkäsin monista asioista ja lähestymistavoista. Jatkossa aion miettiä, miten asiat ilmaisen ja miten itselleni puhun. Omiin tunteisiin voi vaikuttaa aika helposti. Kisoihin voi myös valmistautua monipuolisesti tai oikeasti monipuolisesti. Paljon muutakin tuli, mutta nuo ehkä ne itselleni tärkeimmät ja osuvimmat aiheet.

Eilen käytiin tuuraamassa Lauraa Timpan treeneissä sporttiksella. Teemana oli saksalaiset ja päällejuoksut. Aika monta ko.ohjausta oli rataan mahdutettu ja monenlaisten lähestymisten ja lähtemisten muodoissa. Ensin pieni epätoivo, että nyt liikutaan vaikeusalueella, mutta ollaan selvästi kehitytty, sillä selvittiin loppuviimeksi treeneistä ihan hyvin. Omalla katseella ja jalan tyrkkäsyllä on niin iso merkitys. Tottakai myös sijoittumisella kaikenkaikkiaan. Mutta hyvä treeni, parempi mieli.

Tämän päivän treenit jäivät väliin. En kertakaikkisesti jaksanut lähteä ajamaan tuonne ihan hirveeseen tuiskeeseen. Teitä ei oltu aurattu ja kotimatkalla töistä oli välillä vaikeaa hahmottaa, missä koko tie meni. Tässä nyt tuli tälläinen vapaailta. Sen voisi käyttää hyödyllisesti tekemällä kaikkea, mutta jos ei jaksa niin ehkä ei ole pakko. Jos vaan olis ja vähän lenkkeilis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti