lauantai 26. tammikuuta 2013

huonoa tuuria ja höpöttelyä

oi, nyt kyllä sykähdytti! Nimittäin mies nimeltä Javier Fernandez ja hänen vapaaohjelmansa taitoluistelussa. Siis Vau niin kaunista, taitavaa ja vapautunutta. Jos olisin nuori, notkea, pieni ja mitä vielä niin haluaisin harrastaa taitoluistelua. Nyt on tyytyminen ex taitoluistelijamieheen, mutta en valita. Siinä on mun elämään taitoluistelua ihan riittävästi :)

Ja sitten asiaan. Meillä on huonoa tuuria. Niin huonoa, että ärsyttää ja ketuttaa. Meidän piti mennä tänään Pirkon kanssa soveltuvuuskokeeseen, jossa oli tarkoitus testailla Pirkon sopivuutta ja luotettavuutta mun työkaverin tehtäviin. Mutta eipäs sitten päästykkään, sillä Pirkon maha meni yht'äkkiä yllättäen sekaisin viime yönä. En tiedä mistä meni, ehkäpä oli syönyt jotain. Luultavimmin niin. Yöllä hyppäsimme ulkona ja koiraparka oli ihan parka. Mutta aamulla oli jo parempi ja hiljalleen päivän mittaan vointi on kyllä normalisoitunut. Lenkillä äsken painoi kuin aina yleensäkin ja kakkakin oli jo ihan kiinteää. Päivän soveltuvuuskoe nyt meni sivusuun kun en arvannut aamulla mihinkään vielä lähteä, mutta huomenna onneksi päästään jo liikenteeseen. Huomenna on nimittäin next level, jossa olisi tarkoitus taas ihmetellä asioita jos toisia. Jos nyt näyttää huomenna väsähtävän nopeammin tai jotain niin sitten täytyy jättää treenejä väliin. Mutta tosiaan nyt näyttää niin hyvälle, että hölmöltä tuntuisi jättää treenit väliinkään.

Tällä viikolla treenattiin ke ja to. Keskiviikkona Riman treenit Jarin toimesta ja torstaina sporttis. Jarin treeneissä vauhdikasta menoa. Puomin alastuloon puuttumisesta keskustelua, venyy niin pitkäksi, että virheen tuleminen ei ole kaukana. Tulee kovaa alas, eikä jarruta ajoissa. Pysähtyy siis hyvin, mutta välillä vain takavarpaat ovat enää kontaktilla. Tuota mietitään ja asiaan harkiten puututaan. Muuten treenissä hyvä oivallus välistävedossa. Oma ajatus pitää olla paljon aikaisemmassa niin homma pelittää paremmin. Avan kanssa eri tyyppinen ongelma. Koiraparka ei osannut pituutta ilman äiteen saattamisapua. Voi häntä. Tuollaisia ohitusvirheitähän voi sattua tuollaisille kokemattomille ja nuorille koirille.. :)

Torstaina Mian tuoma hyppyhässäkkä. Olin aika poikki ja ärsyyntynyt, mutta Pirkko oli ihan pätevä. Takaaleikkauksien rytmittämisessä on mulla vaikeuksia. Takaaohjaus kaikenkaikkiaan on vaikeampaa ja sitä tarvisi opetella paljon lisää. Tehtiin myös keppien sisäänmenotreeniä ja puomia sekä Aata. Hyvä setti kaikenkaikkiaan.

Pasi ja Pahkis ovat TopTiimin leirillä pe-su joten pidetään kotia pystyssä loppuporukan kanssa. Eilen olin reipas ja tein kaikenlaista, mutta tää päivä on mennyt vähän harakoille. Tai kävin lenkillä ja asioilla sekä muutaman lenkin olen tehnyt. Pyykkiäkin on tullut pestyä, ruokaa laitettua ja vaatekaappia siivottua, mutta vähän aneemiseen tahtiin. Ehkäpä viime yön valvominen vaikuttaa tehokkuuteen. Ja mitäs sitä tässä nyt olis kauheesti pitänytkään tehdä. Mä oon vaan niin huono olemisessa ja kärsin välitöntä huonoa omaatuntoa jos en saa kotipäivänä paljoa aikaan.

Lopuksi vielä pieni hehkutus Pätmänistä. Se on kaameen suloinen. Suloinen ja hyväntuulinen. Äitin mussukka. Yksi lellityimpiä. Pasin kanssa on mietitty, että pätmän tuli Allin poismenon jälkeen aika pian ja miten voikaan olla, että pätmänissä on sellaista ihan samanlaista hyväntuulisuutta kuin Allissa oli?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti