torstai 17. tammikuuta 2013

höpinöitä

koiria siellä, koiria täällä. Koiria unissa ja joka paikassa. Näin pari päivää sitten unta, jossa mun piti oppia mun jokaiselta koiralta jotain. Ihan hauska teema ja unessa tein järkeviä valintoja noiden koirien suhteen. Tai Pirkon osalta valitsisin näin hereillä ollessa eri tavalla.

Avalta voisin oppia nauttimisesta. Tee aina olosi mukavaksi, tee olosi hyväksi, valitse lämpimin ja pehmein paikka. Ota vastaan annetut rapsutukset ja vaadi niitä jos siltä tuntuu.

Pahkikselta aion unessa ottaa oppia täysiä tekemisestä. Se minkä teet, tee se täysiä. Aina.

Pätmäniltä oppisin taidon ottaa riskejä. Kiipeä vielä vähän korkeammalle, vaikka jo vähän huimaisi. Hyppää välillä ilmaan ja luota, että joku ottaa kopin.

Pirkolta aion unessa oppia työmoraalista ja motivaatiosta. Sitoudu työhön ja suhtaudu siihen tarpeellisella vakavuudella. Mutta hereillä ollessa valitsisin eri tavalla. Valitsisin mieluummin, että pidä pieni pilke silmäkulmassa ja muista huumori.

Kaikenlaista sitä voi ihminen unissaan miettiä. Muistin nuo kaikki ihan kirkkaasti kun heräsin, hassu juttu.

Eilen oltiin Riman viikkotreeneissä Pirkon ja Avan kanssa. Pirkon kanssa teemana "huhheijaa, meni jo, kääk, oho ja hups" ja Avan kanssa "ei mua kuulu ohjata kuin Pirkkoo". Jari on rakentanut taas sellaisen radan, että kovaa mentiin ja ehtiä olis pitänyt. Se sitten rakastaa hurjia estevälejä. Jarin 5m on meidän muiden 7m. Mun askelissa estevälit sen perustreeenissä ovat usein sellaista 8-11 m joten vauhti kyllä ehtii kasvamaan. Hauskaa nähdä, millaisia ratoja se tulevaisuudessa tuomarina tekee!

Tänään sporttikselle. Sari tuo ykkösluokan radan ja sehän sopii. Johonkin kohtaan täytyy ympätä nextarin kotiläksyjä kanssa. Oksereihin ja pussiin vois seuraavaksi paneutua ja kontakteja jättää vähän vähemmälle.

Ja kävin tänään kehonkoostumusmittauksessa. Nou hätä, sain jopa kannusta, että ottaisin jälkkäriä tänään lisää palkatakseni itseni kelpo tuloksesta. En nyt tiedä, mikä on kelpo ja mikä ei. Mihin sitä nyt vertaa. Mutta BMI oli normaali (vajaa 22), sisäinen rasvaprossa 4, lihasmassan prossaa en muista, mutta meni kategoriaan korkea ja läskin osuus oli myös hyvissä lukemissa eli riittävän matala. Vähän oli tulokset muuttuneet viime mittauksesta (ehkä reilu vuosi sitten?). Silloin BMI oli vähän matalampi, mutta lihasten osuus oli muistaakseni myös vähän matalampi. Tosin läskiosuus taisi olla myös vähemmän. Mutta ei nyt kamalasti muutoksia kuitenkaan.

Niin ja miten hauskaa. Pirkko saa sisko-ja velipuolia, ainakin toivottavasti. Saija astuttaa Viuhkan Rhyllä :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti