sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Jankkilassa

Tämä viikonloppu sujui kisaamisen merkeissä. Lauantaina kisattiin Pirkon ja sunnuntaina Avan kanssa. Kotiintuomisina Pirkolle yksi nolla ja Avalle tuplanolla, ei pöllömpi setti siis. Mutta tuloksista nyt viis, tässä tärkeimmät ajatukset radoista.

Pirkon kanssa tarvitaan todella kisaamisen harjoittelua, jotta opin olemaan oma itseni sen kanssa. Jännitän (vaikka oli jo tokat kisat sen kanssa!) tosi paljon ja pään sisällä käy kauhee hätääntynyt kuhina. Tuo sitten tietty vaikuttaa lopputulokseen huolimattomuutena. Kun nyt vain osaisin rauhoittua ja keskittyä oikeisiin asioihin. Tai keskittyä oikeisiin asioihin.. liekkö väärä toteamus, mutta rauhoittua ja luottaa enemmän osaamiseen. Muuten todettakoon, että niistot vaativat työstöä, tuli niistä ihan läpi muutamissa kohdissa. Kepeillä täytyy lisätä varmuutta, karkasi kun ei malttanut. Harjoitukset täytyy tarkoin miettiä, jotta saadaan harjoiteltua asiaa kuntoon. Täytyy yrittää harjoitella keppejä mun ollessa hätääntynyt ja hektinen. Helppoa saada tuo tunnetila aikaan treeneissä?... Kontakteille täytyy tehdä selkeämpi suunnitelma rataantutustumisessa, jotta toimisin itsevarmemmin niiden kanssa, enkä sössisi hommaa huonommaksi.

Avan kanssa pääsin kokeilemaan musiikilla fiilistelyä ja hei, sehän toimi! Ekalla radalla olin vähän väärässä moodissa itse, ehkä löysä ja kuitenkin vähän kiree. Huono yhdistelmä. Ekalta radalta yksi rima johdassa, jossa itse töpeksin. En aio syyttää koiraa yhtään, sillä toi tiputtaminen oli mun aikaansaamaa. Kahdella jälkimmäisellä radalla fiilistelin musiikin kanssa ja pääsin hyvään tunnelmaa. Aika lähelle sitä " vain minä ja koira ja me pidetään hauskaa, koska osataan tää". Ihan superhyvä juttu! Nyt täytyy vaan koostaa jotain soittolistoja, jotta on takuusti mielekästä ja tilanteeseen sopivaa kuunneltavaa.

Käytiin eilen Raisan, Maria ja Pasin kanssa Farangissa syömässä. Ehkä parasta ruokaa ikinä,  Mmmmmmmmm.... :)  Suosittelen maistelumenuu kakkosta!

Tässä linkki Pirkon voittonollaan. Luultavasti linkki ei toimi, sillä ton sivuston systeemi ei ole kauheen ketterä.  Mukavaa maksaa palvelusta, joka ei toimi. Pöh. Pasi meinasi olla yhteydessä tuonne firmaan asiasta, toivottavasti osaavat korjata asian. Mutta laitan linkin, joka ehkä toimii ja ehkä ei.

http://pasinjalauran.otukset.fi/kuvat/Pirkko/Pirkko_Janakkala.mov

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti