sunnuntai 13. tammikuuta 2013

sunnuntai treenailut

Kävin tyttöjen kanssa treenailemassa Riman hallilla. Vähän emmin, miten Pirkko mahtaisi kulkea kun on aika valeraskauden kourissa, mutta hyvin se kulki. Toivon niin, että tällä kertaa sen ajatukset ei ihan alkaisi viirata valeraskauden takia. Viimeksi viirasi nimittäin aika pahasti. Se on ainoita tyhmiä asioita tuossa koirassa. Mutta se onkin meidän koira joten olihan tuo oletettavissa. Meidän jokainen narttu on ollut nimittäin aikamoinen hormoonihirviö joten eihän tuo nyt voi tehdä poikkeusta. Vissiinkään. Höh.

Nextarin kotiläksyt jälleen teemana ja jatkettiin siitä, mihin torstaina jäätiin. Eli Pirkon kanssa keinulla taaksejääntejä, valsseja ja tein myös tiukkoja päällejuoksuja sen kanssa. Aalla ja puomilla asennon korjausta suoraksi mun jäädessä taakse tai sivulle. Aalla myös tiukkoja päällejuoksuja ja valsseja ja häiriötreeniä. Mun mielestä on kehittynyt noissa nyt muutamissa treeneissä. Oli suorastaan pähee, hienoin, millainen mulla on koskaan ollut. Siitä saa olla iloinen, eikö! Sitten treenattiin putkijarruja ja putkesta irtoamista. Yritin opettaa sille eteen-käskyn ja putkijarrun eroa. Tuossa treenissä erotti ne jo hyvin, mutta toi ei ole lainkaan vielä valmis. Sitten tehtiin vähän keppejä. Hassua, mutta sulkukulmat olivat enemmän kadoksissa kuin avokulmat. Kesti tosi hienosti nyt vaikeatkin takaaleikkaukset ja kesti taaksejäämisiä ja sivuirtoamisia. Päällejuoksuja en nyt tehnyt, vaikka ne oliskin tärkeitä. Ei liikaa yhdellä kertaa.

Avakin oli oikeastaan tosi pätevä. Teki samoja treenejä ja sitten hain viettiä ja tsekkailin rajaa,missä kohtaa pysyy vielä homma kasassa. Vitsit kun saisin saman vireen kisoihin! Tärräsi ja täpinöi suorastaan lähdössä kun oli niin intopiukeena. Täytyy nyt tsempata itseään treeneissä ja hakea tuota. Se meni muutaman ihan älymakeen puomin, eikä todella piittaa jos kökin edessä kontakteilla tms. Tein myös putkijarruja sille ja käännöksistä kiihdyttämistä.

Huomenna joudun menemään ihan kammotutkimukseen Meilahden sairaalaan. Vähän jo jännittää ja ällöttää, mutta taidan saada jonkinlaista nappia poskeen ennen sitä, jotta enköhän siitä selviä. Tiedossa siis vatsasisäistä ultrausta eli taas niellään..yöks.. Ja nyt tuo kestää vielä ällöttävän kauan. Mutta jos tuon avulla tulee selkeyttä kipuihin niin hyvä niin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti