perjantai 1. helmikuuta 2013

Sporttiksella

Torstain treenilöt sporttiksella. Tällä kertaa broidit olivat treenaamassa muualla joten tehtiin pienemmällä porukalla. Pasi teetti kimurantin radan, jossa riitti tehtävää ja myös vaihtoehtoja. Ihan hauskaa oli treenata ja höpötellä muutenkin. Itsellä oli suuntavaistot kateissa ja miten se liike voikaan välillä viedä ihan väärään suuntaan? Jätin myös ohjausta liiaksi "päälle", joka vaikeutti Pirkon suorittamista. Yritin sellaista sylkkärin tyylistä edestä vippausta kepeille viennissä, mutta koska pidin, enkä päästänyt, niin koiraparka ei ehtinyt hahmottaa keppejä kun tulivat liian nopeasti (sen tämänhetkiseen osaamistasoon nähden). Sama homma eräässä vastakäännöksessä. Hmm.. vaikeaa oli. Mutta mukana myös hyvää settiä ja onnistumisia joten hyvillä fiiliksillä kuitenkin kotimatkalle.

Pätmän meni melko hienosti. Siitä voi tulla ihan agilityhai tulevaisuudessa. Tai mistä sitä tietää, mutta väläyttelee ajoittain tosi kivannäköistä menoa. Ja kun tuo pasikin on jo taitava ja hyvä liikkumaan niin ei se meno siitä ainakaan jää kiinni. Hauskaa seurata millainen tuosta lepakkomiehestä tulee :) Kamalan söpö ainaskin!

Mitä muuta? Toivon niin, että en tule kipeeksi. Koko viikon on kummitellut vähän kummajainen olotila. Töissä kaikilla on kaikenlaista. Mahatauti tuntuu jylläävän ainakin siellä ja täällä, mutta sitä en kyllä toivoisi, sillä on ihan kaamee tauti. Maanantaille sain ajan osteopaatille, joka tulee todella tarpeeseen. Oma niska ja selkä on mennyt jostain syystä ihan tukkoon ja pirkkokin varmasti jo hyötyy käsittelystä ja pääsee siis käsittelyyn sekin.

Huomenna Satu ja Tuomo tulevat blineilemään. Ihanaa syömistä siis tiedossa :)  Päivällä mennään Janakkalaan kouluttamaan ja treenaamaan. Kiva päivä tiedossa. Ja sunnuntaina sitten kummilapsen 1v.synttäreille. Voi hurja, justiinsahan se syntyi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti