keskiviikko 6. helmikuuta 2013

kevät tule jo!

Voi kevät, tulisit jo. Onks tää se aika vuodesta kun alkaa odottaminen? Siis kevään.. Kaiholla katselin eilen videoita ja kuvia viime kesän kisoista ja reissuista. Oi, olispa lämmin, nurmikkoa, valoa, ruskettunut iho, pääsis uimaan, grilliruokaa, iltamyöhäset treenit ulkona iltojen viiletessä, aamut terassilla yövaatteissa aamupalaa syöden ja lehteä lukien. Oi..olispa jo, mutta Ei. Nyt on talvi. Lunta sataa ja lunta sataa ja lunta sataa ja lunta sataa. Lumi on tosi kivaa. Kylmä on tosi kivaa. Pukeminen on tosi kivaa. Pimeys on tosi kivaa. Jep, näillä mennään.

Viikonloppuna Rima tarjosi Jankkilassa treeniaikaa lämpimässä hallissa (tosin koulutettiin myös Pasin kanssa). Treenattiin kaikki koirat ja ihmeteltiin, miten moinen mahdollisuus jäi käyttämättä lähes kaikilta rimalaisilta kouluttajilta. No, meidän kannalta hyvä niin saatiin treenata niin paljon kuin jaksettiin ja koirat jaksoi. Pirkon kanssa keppitreeniä. Avokulmia lähettämällä ja törkkäsemällä. Kepeillä taaksejäämisiä, putkihäiriötä, vedätystä ja leikkauksia. Kaikki muu ok, mutta voivoi miten on nyt vaikeaa pujotella jos jään taakse. Tää on nyt kait se vaihe tässä kehittymisenpolulla, joka on vaan kestettävä. Eiköhän se joskus opi kun on kuitenkin ihan viisas Pirkko. Treenasin myös Aalla Janitalta saatuja vinkkejä ja aika taitavalta ja tarkkaavaiselta Pirkkis jo vaikuttaa. Keinulla taaksejäämistä ja kunnon vedätystä sekä edessä valssausta myös tehtiin. Nou proplemos.

Avan kanssa avokulmia myös. Se ei kyllä ole järjenjättiläinen sisäänmenojen kanssa, mutta kun kepeille pääsee niin kestää hyvin häiriöt. Tein myös putkivauhtitreeniä ja käännöksiä hypyillä (tai kiihdytyksiä käännösten jälkeen). keinulla taaksejäämisiä, on näemmä pirkkoa huonompi niissä. Ei mene alas saakka paitsi tietty muutaman palkkauksen jälkeen. Ava oli hirmusen hyväntuulinen ja hauska Sussu. Lenkillä yritti kosiskella Q:ta leikkikaveriksi ihan tohkeissaan. Hassu koira.

Käytiin Pirkon kanssa maanantaina osteopaatilla. Pirkko oli mua paremmassa kunnossa, mutta mulle tää järjestely sopii ihan hyvin. Tai kivointa jos molemmat tietty oltaisiin vetreitä. Pirkolla hieman iso selkälihas oli kireä ja vasemman takajalan reisiluussa oli jäykkyyttä, mutta otti hoidon hyvin vastaan ja oli hyvän oloinen sen jälkeen. Nukkui ja nautiskeli käsittelystä. Mun tuunaamista jatketaan muutaman viikon päästä uudelleen. Taisin pitää hiukan liian pitkän välin ja olin ehtinyt mennä aika juntturaan. Mutta kyllä tää tästä :)

Mun keho on alkanut kaivata liikkumista. Tää on siisti vaihe! Nyt oonkin aika hyvin saanut itseäni liikkeelle ja siitä aamulla puntarikin vähän kiitteli. Jouluna hankitut ylimääriset on saatu pois, mutta verraten viime vuoden helmikuuhun taitaa painoa olla vielä vähän enemmän. No, vain kilon verran, mutta kuitenkin. Jos joka vuosi hankkii kilon lisää niin kymmenessä vuodessa se on jo ihan näyttävä määrä. Ja joo, puntari voi heittää, mutta kun käy puntarissa sellaisena aamuna kun edeltävät päivät on menneet normaalimeiningillä (siis ruualla) niin tulokset ovat ihan vertailukelpoisia.

Huomenna sporttis treenit ja viikonloppuna kisatohinaa. Lauantaina starttaillaan Pirkon kanssa ja sunnuntaina Avan.  Ehkä saadaan lauantaina kavereita taas kylään ja sunnuntaina olis vielä veljenlapsen 4vsynttäreitä tiedossa. Mukava viikonloppu siis tiedossa. Nyt vaan nää muutamat työpäivät alta pois ja viikonlopun viettoon. Ainoastaan harmittaa isosti kun olisin niin halunnut mennä art on ice-näytökseen, mutta se jää tällä kertaa välistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti