keskiviikko 27. helmikuuta 2013

haaste

Sari meni ja haastoi joten kyllähän se haaste on otettava vastaan :) 


Ohjeet haastetuille: jokaisen haastetun tulee vastata niihin 11 kysymykseen, jotka haastaja on esittänyt ja postata ne blogissaan. Valitse sitten uusi haastateltava ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 11 uutta kysymystä, joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä jolta sait haasteen.!

1. Mitä eläimiä laumaasi kuuluu?

Meidän laumaan kuuluvat Ava, Pirkko, Pahkis ja Pätmän. Ja Esa-kissa. Ja Pasi.

2. Tämänhetkiset harrastuskoirasi ja mitä niiden kanssa harrastat?

Ava ja Pirkko ovat mun harrastuskavereita meidän laumassa. Molempien kanssa agility on se ykkösjuttu ja jos aikaa ja jaksamista riittää niin sitten tehdään jotain muutakin. Avan kanssa tehdään lähinnä kesäaikaan tottiksia ja joka kesä uhoan myös aloittavani jäljen tekemisen, mutta aikalailla on uhoamiseksi jäänyt. Esineitä ollaan tottiksien lisäksi treenattu, mutta aika vähän. Silloin tällöin se pääsee  vetohiihtämään tai canicrossailemaan, mutta pääsääntöisesti se makaa kainalokoirana ja on vaan viehättävä. Pirkon tokoilut on ulkoistettu Pasille, joka ehkä reipastuu kevään aikana treenaamisessa kun lumet sulaa. Pirkko käy muutaman kerran vuodessa katsomassa lampaita, mutta ei sitä harrastamiseksi voi kutsua. Lisäksi Pirkko on "harrastanut" mun töihin liittyviä juttuja kuten pyörätuolin kanssa liikkumista, esineiden nostamisia jne. ja on siinä hommassa melkosen pätevä.


3. Tärkeimmät saavutuksesi tähän mennessä?
Kamalan vaikea kysymys, ei tässä vielä oo mitään kummoista saavutettu. Avan ja ex.koira Kaapon kanssa on tullut osallistuttua useita kertoja SM-kisoihin ja karsintoihin, Kaapo voitti joskus belgien rotumestaruudet ja Ava osallistui viime vuonna belgien MM-kisoihin. Ava on eka AVAni ja varmaan kohta myös hyppyvalio. Pirkon kanssa agility tuntuu väliltä niin hienolta, että se lienee hyvä saavutus saavuttaa tuollaisia fiiliksiä jonkun koiran kanssa. Dalmikseni Alli ja Bella tekivät hienoja lapsia ja olivat kauniita. Allin suurin saavutus lienee kuitenkin se, että se on tuonut hyvää mieltä niin monen ihmisen elämään monella eri tapaa.


4. Tavoitteesi vaikkapa tänä vuonna?
Saada Pirkko kolmosiin ja osallistua Avan kanssa arvokisoihin. Plussaa olisi jos Avan kanssa onnistuttaisiin arvokisoissa ja tehtäisiin paljon nollia. Ekstraplussaa jos Pirkko onnistuisi saamaan kolmosista muutaman nollatuloksen. Ja eksta-ekstra-plussaa jos Pirkko onnistuisi tekemään voitokkaan nollan kolmosissa vielä tämän vuoden aikana.



5. Miten paljon treenaat?
Talvella 1-2krt viikossa + leirit ja ekstrakoulutukset. Kesällä yleensä vähän enemmän, ainakin jaksottain.

6. Millainen on hyvä treeni?

Sellainen, jossa on hyvä fiilis! hyvässä treenissä pitää oppia tai oivaltaa jotain, että osaisi enemmän ja paremmin tulevaisuudessa. Parhaassa treenissä oppii uutta, pääsee nauttimaan onnistumisesta ja vielä hyvässä seurassa ja mukavassa tunnelmassa. 


7. Miten pyrit itse kouluttamaan muita?
Kaippa selittämällä asiat riittävän helposti, jotta vastapuoli ymmärtää asian. Ja kaippa sitä yrittää olla sellainen, että treenaaja uskaltaisi myös epäonnistua oppiakseen. 

8. 2 parasta piirrettä koirassasi?
Ava: sympaattinen ja seurallinen
Pirkko: pirkossa yhdistyy sopivasti hassuus ja vakavuus

9. 1 huono piirre itsessäsi?
usein liian mukavuudenhaluinen.


10. Tulevaisuuden toiveita?
kaikki perinteiset ja vähän päälle.


11. Päivän mietelauseesi?
Onni ei tule etsien vaan eläen.

Mä haastan tietty Pasin, joka varmaan innosta puhkuen ottaa haasteen vastaan. Haastan myös siksi, että en osaa linkittää sitä tähän joten voin sanoa asiasta :)

1. kerro jotain itsestäsi, mitä Laurakaan ei vielä tiedä.
2. Mikä sai sut innostumaan agilitystä?
3. Mikä on parasta  Pahkiksessa ja Pätmänissä?
4. Minkä kotihomman voisit ottaa aina hoitaaksesi?
5. Millainen kisaaja olet?
6. Mikä on paras piirre Esassa?
7. Milloin olet ajatellut vaihtaa auton ja millaiseen?
8. Tämän vuoden tavoitteet?
9. paras agilityhetkesi?
10. Missä aiot kehittyä?

Ja sitten sun pitää haastaa joku niinkuin ylläolevat ohjeet pakottaa tekemään. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti