lauantai 4. tammikuuta 2014

Hyvänmielen kisakaveri ja kaikkien kaveri Pätmän :)

Niin se vaan koitti tämäkin päivä kun supersankari aloitti kisaamisen. Tavallaan vähän esimakua vaan, sillä starttasivat vain hypärin ja jättivät muut taidot vielä pät-salaisuuksiksi. Kaikkien kaveri, sympaattinen Pätmies huuteli aamusta saakka tohkeissaan " kaikki osallistuu, kaikki voittaa!", " nuori suomi, iloa liikkeelle!" ja mitä vielä.  Meidän piti tehdä sille oma osallistumisdiplomi jo valmiiksi, jotta ei pahoittaisi mieltään. Mutta ei se pahoittanut, sillä oli hyvä fiilis niinkuin tuollaisilla supersankareilla usein onkin. Pasi oli vähän kriittisempi radan jälkeen ja kertoi, että Pät oli hiukan himmaillut vauhtinsa kanssa, mutta taisi tehdä itsekkin niin joten samalla taajuuksilla kulkivat.  Yksi kohta radasta olisi vaatinut vähän tarkkuutta molemmilta, mutta ilolla mentiin virheistä viis ja mitäpä tuota jäädä enempiä spekuloimaan. Minusta kameran takaa heidän meno näytti tosi hienolta ja olin tietty pakahtua ylpeydestä. Olen puolueellinen, mutta annettakoon se anteeksi.

Oikein hauskaa oli jäädä katsomaan myös muita suorituksia. Voi sentään, miten hienosti siellä kirmailivat ohjaajat kera koirinensa ja rotukirjokin oli kolmosluokkia värikkäämpää. Erityismukavaa oli nähdä Pätysen sisko, jota ei olla livenä aksaradalla nähtykään. Olihan niissä samaa radalla ja näytti radan ulkopuolellakin fiilis olevan positiivinen heillä molemmilla. Seurakaverit loistivat, Onnea Mari ja Riio sekä Piia ja Sacu hienoista radoista.  Ja Pasin ja mun suosikki Pätkis ja Piia tekivät myös loistosuorituksen, onnea heille kolmosiin siirtymisestä!

Huomenna aksailut jatkuvat Pasin ja Pirkon toimesta. Onpahan taas tälle turistille ja mukana kulkevalle maha-asukkaalle jänniä hetkiä tiedossa.

Tämän päivän pät-rata on videoitu. Mahtaakohan näkyä kun on vietynä facebookkiin?

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151967831669442&set=vb.787334441&type=2&theater

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti