tiistai 27. toukokuuta 2014

Tuplamahtavaa!

Voi mahoton, pirkko ja Pasi saivat tuplanollan melkeinpä viimeisessä mahdollisessa kisassa! Kyllä nyt voidaan sanoa, että voi onni ja ihanuus. Niin hienoja ratoja minusta tekevät, että on ihan mainiota, että pääsevät nyt mukaan kesän parhaisiin kisoihin. Noissa kisoissa kun on aina asteen verran intensiivisempi ja latautuneempi tunnelma ja onnistumisten ja epäonnistumisten aikaansaamat tunnetilat tekevät noista kisoista jännittävämmät ja mukaansatempaavammat. Tosi superia (inho sana, mutta nyt menkööt). Mä fanitan niitä täysillä, kävi miten kävi :)

Pikkusen Pasin piti herkistellä Pirkkoa kisoissa. Aikamoista rimahäiriötä teki sille, mutta homma onnistui ja Pirkko ymmärsi ilmeisemmin yskän. Sen oli aika olla vähän tarkempi ja ottaa järki mukaan tekemiseen myös kisoissa, joissa fiilis on korkeammalla. Katsotaan nyt, miten saadaan ylläpidettyä sopivaa tunnetilaa ja tarkkuutta.

Kaikessa hässäkässä ja elämänpyörteessä havahduin yht'äkkiä, että mä olen unohtanut ilmoitella Avaa kisoihin. Siltä puuttuu yksi aginolla sm-kisoihin ja vissiin kaksi aginollaa karsintoihin. Nyt olisi kaksi starttia aikaa saada ne sille hankittua (sm:iin). Harmi kun oon ite sössinyt typerillä virheillä siltä  muutaman aginollan nyt viime kisoissa. No, nyt ei oo varaa enää sössiä :) Kiva kun on panokset vähän kovemmat, sopii mulle. Jokatapauksessa ollaan joukkueessa SM-kisoissa Avan kanssa (imphan). Pasi ja Pirkko valittiin muuten riman joukkueeseen. Siellä siis molemmat ollaan. Mukava juttu!

Ihanaa, huomenna mennään Pahkiksen kanssa osteopaatille. Taidetaan molemmat tarvita enemmän kuin ikinä hoitoa. Hei ja hauskaa- ollaan Avan kanssa nollakoirina belgi mm:ssä perjantaina. Ovat vaan luvanneet sadetta oikein olan takaa. Aika tylsää kun sattuu kehnot kelit just tälle viikolle kun on tuollainen mahtitapahtuma Suomessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti