keskiviikko 14. toukokuuta 2014

AVA Ava on nyt myös AVA-H

Pikainen päivitys niin blogi ei ihan kuole hiljaisuuteen - hengissä siis ollaan :) Aika vaan kuluu tai täyttyy nykyään vähän eri tavalla kuin aiemmin.

Mutta kaikenmoista ollaan tehty. Raimo-Seposta tuli äitienpäivänä Eino, virallisesti Eino Onni Olavi Honkanen ja nyt yritetään harjoitella oikean nimen käyttämistä :) Tuo Raimis on aika tiukassa, mutta eiköhän siitä eroon päästä. Kastejuhlat onnistuivat ihan mukavasti: Raimis eiku Eino karjui ja Esa-kissa häiriköi h-hetkellä, Pappi unohti kaapunsa meille, naapurin pihassa oli jostain syystä joku hevonen laiduntamassa ja kaikenmoista. Ihan hauskoja juttuja muistella jälkikäteen.  Se täytyy kyllä sanoa, että onni on juhlavalmisteluissa auttavat sukulaiset! Ja Satu ihana oli apuna tarjoiluissa. kiitos :)

Koirarintamalla on tapahtunut aktivoitumista allekirjoittaneen toimesta. Oon päässyt Avan kanssa treenaamaan ja kisoissakin ollaan käyty. Joensuu-Kotka kisaturnee sai osaltani tyngän lopun kun kamala tauti iski mulle ja Einolle päälle. Sain hyvin ulkoistettua kuitenkin Avan Kotkan kisoissa. Tuomon kanssa voittivat, Ava sai vikan kauan metsästetyn hyppysertin ja tuli viimein myös hyppyvalioksi :) Kiitos Tuomolle lainakuskina toimimisesta ja toivottavasti voin joskus toistekkin hyödyntää häntä. Sopivat hyvin Avan kanssa toisilleen :)

Tänään käytiin Avan kanssa epiksissä ja torstaina ja sunnuntaina olis tarkoitus kisata sen kanssa. Oma meno on vielä vähän ontuvaa, mutta paranee koko ajan. Valsseihin ei tää eukko vielä oikein taivu, mutta vältellään niitä vielä hetki kunnes kroppa on toipunut kunnolla. Ava sen sijaan kulkee kuin juna. Ja hyppii ylösmenot. Jotkut asiat eivät muutu pitkienkään taukojen aikana.

Pirkkiksenkin kanssa on ekat treenit korkattu maanantaina Turussa. Olipas ihanaa. Se on sellainen kiituri, että tavallaan meno tuntuu vaan aika siistiltä, vaikka virheitä tehtailtiinkin. Mutta olishan homma voinut olla kaaoottisempaakin näin pitkän tauon jälkeen. Se on ollut hyvissä käsissä mun tauon aikana :) Pasi saa sen kanssa vielä kuitenkin jatkaa toistaikseksi kunnes oon kunnossa ja kesän arvomittelöt on käyty. Jos niihin siis päästään.

Nyt muihin hommiin taas. Koitan aktivoitua tämän blogin kanssa, mutta en lupaa. Nyt ainakin hiljalleen alkaa olla muitakin aiheita jaettavana kuin puklu- pissi-kakka-röyhtäys-eino - on - ihana - asiat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti