lauantai 7. kesäkuuta 2014

kesä :)

Ihanaa kesä, ihanaa! Voiko olla mukavampaa kuin lämmin keli ja tää vihreys? Ihanat lämpimät illat,  grilliruoka ja ulos lähtemisen helppous! Viimeksi mainittu on korostunut sitten Einon. Vielä kun saisi pihan raivattua siihen kuntoon, että ulkona oloilu olisi esteettisempää. Painepesuri meni hajoamaan juuri kun sitä tarvittaisiin ja uuden ostamiselle ei vissiin ole ollut aikaa. Terassi on siitepölystä keltaisena ja kesäkukkia yhä laittamatta. No, ehtiihän noi.

Ollaan reenailtu ja kisattukkin. Avalta jäi saamatta sm-kisoihin viimeinen aginolla. Ehdin jo intoilla saaneeni sen kunnes aloin ilmoittautumaan kisoihin ja bongasin, että enpäs olekkaan ollut kartalla. Olin tsekannut kisakirjasta yhden hypärinollan aginollaksi.. vähän harmitti, mutta vain hetken. Karsintoihin voidaan ehtiä vielä saamaan tuo yksi puuttuva nolla. Esimerkiksi vaikka tänä viikonloppuna kun tänään kisataan Kivikossa ja huomenna Tampereella. Tosin parin viime yön unilla voi olla, että meno on aivotonta. Lapsirakkaamme on päättänyt aloittaa yöunensa koko ajan aiemmin ja aiemmin. Eipä tuota väkisin hereillä pidetä. Eilen nukahti jo seitsemän aikaan ja kolmelta oli sitä mieltä, että nyt riittää tämä sängyssä makoilu. Huoh. No, sinnitellen ja pieniä torkkuja ottaen sain muutaman tunnin lisäaikaa ennenkuin kuin viiden aikaan noustiin ylös. Nyt oon ihan pysäkillä, myönnettäköön. Minä kun en ihan iltaseiskalta nukkumaan kykene.

Pirkko ei ole vielä juoksuaan aloittanut. Katsoin jo taannoin, että vuoti, mutta liekkö voimakas esikiima vai mikä kun ei nyt sen koommin ole vuotanut. On ihan turpeana ja Pätmän sitä innokaana haistelee, mutta ei kai virallisesti vielä juoksussa ole kun ei tosiaan vuoda. Yleensä juoksujen alkamista ei voi olla huomaamatta.. miten meille pesiytyykin tuollaisen lörppäpyllyjä, jotka ovat vähän siivottomia ja kamalan turpeita. Mutta eiköhän pian juokse. Ja sitten toivottavasti seuraavan kerran marraskuussa :)

Viikon päästä on sm-kisat :)

Nyt mua tarvitaan muualla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti