tiistai 12. marraskuuta 2013

Onnenpotkuja :)

Pasilta tuossa kyselin, että pitäiskös blogissa kertoa, että meille tulee vauva? Hän siihen, että ilman muuta kunhan et kerro, että kuka sen isä on. Ok, eli pidetään se siis vielä salaisuutena :)

Monihan tästä jo tietääkin ja on kenties jo arvannutkin. Eikä talvivaatteetkaan enää kauaa pidättele vauvamahan paljastumista. Eikä kait ole tarviskaan. Hyvinhän tässä mennään jo puolenvälin paremmalla puolella ja pikkukaveria odotetaan syntyväksi maaliskuussa :)

Aika on mennyt kamalan nopeasti. Vastahan tuo oli suunnittelun alla ja nyt jo näinkin totta. Ollaan päästy näkemään vauvaa useammin kuin yleensä on tapana ja joka kerta oma sydän sykähtyy tavalla, jota on vaikeaa edes  selittää. Onhan se suorastaan hämmentävää, miten kiintynyt sitä voikaan jo olla. Jotain niin omaa, mitä mikään muu ei voi olla. Ja jotain niin tärkeää, että ei uskoisikaan. 

Jänniä ja ihmeellisiä aikoja siis elellään ja ihmetellään. Vauvalla on kaikki hyvin, mutta mun ylimäääräisen krempan takia lääkäri passitti mut tänään pariksi viikoksi sairaslomalle.  Tiedossa siis luultavimmin turhaakin turhempia päivityksiä ihan mitättömistä asioista kuten siitä, mitä koirat täällä päivisin touhuavat. 

ja vielä asiasta kuudenteen. Päätin avata joulutorttu ja glögikauden tänään ja mikä pettymys. Kaupasta tänään ostettu hillo oli vanhentunut ja huomasin sen vasta kun kaverit oli menossa uuniin. Ja ei ne vaan ihan kunnossa olleet joten makunautinto jäi nyt vähäiseksi. Kauhea takaisku, josta toipuminen tulee viemään aikaa... :) 





2 kommenttia:

  1. Onnea tulevasta perheenjäsenestä, vauvauutiset on aina kivoja vaikke isä itseään haluaisikaan paljastaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos :) Isä on hiukan salaperäinen, ainakin omasta mielestään :)

    VastaaPoista