sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Pätevää menoa :)

Yökyöpeli päivitys kun uni ei vielä maita. Yritetään kuitenkin vähän lyhyemmin tai ehkä niin tylsästi, että alkaisi nukuttaa?

Pasi episteli perjantaina Pätmänin (ekat epikset!), Pirkon ja Avan kanssa. Niin se vaan turhaan Sussua dissailee, sillä Ava hoiti homman kotiin varmalla menolla ja teki hyvän ja virheettömän radan sekä tienasi rahansa takaisin palkintojen muodossa. Pätmän oli ekalla radalla huippu. Yön ritari innostui kilpailutunnelmasta, eikä meinannut pysyä nahoissaan omaa vuoroa odotellessaan. Radoilla kuitenkin jaksoi keskittyä, vaikka illan hämäryys ei taatusti menoa helpottanut. Pieni lipsahdus ja esteen ohi sujahdus, ekalla radalla hiukkasen liian vauhdikas Aa (pelottavan vauhdikas oikeastaan-yhdellä loikalla ylös ja toisella alas....) ja puomin alastulo näytti myös siltä, että juoksukontakteja on syytä edelleen treenailla. Tokalla radalla Pasi kokeili vähän erilaisia ohjauksia kuin ekalla teki, olivatko sitten parempia, en tiedä. Mutta tosiaan muutamista pikkuvirheistä huolimatta oikein kertakaikkisen mainiota supersankarimenoa! Pirkolla vähän lipsahti ekalla radalla keppien jälkeen ja peittosi Pasin tilanteessa 1-0. Toka erä oli tasapuolisempi, mutta keppien sisäänmenossa koulutti hieman Pasia jälleen, että muistaa antaa hänelle paremmin suoritusrauhan jatkossa. Yleisössä istuessa oli kivaa kuulla kohteliasuuksia noiden menosta kuten "hei nyt menee se mies, jolla on niitä tosi nopeita bordercollieita". Ava sai myös ylesön suosikkipalkinnon (jos ne muutama nainen olisivat palkinnon jakaneet). Kertoivat, että iltalenkillä olivat eksyneet ihastelemaan tapahtumaa ja valitsivat suosikikseen "tämän nuoren ja hienon näköisen koiran, joka meni niin taitavasti ja pysähtyi niin tarkasti näille eräille esteille".

Tässä Pätysen toinen rata. Kamalan hämärää, mutta ehkä tuosta on havaittavissa jotain liikettä:

http://www.youtube.com/watch?v=cstYD2xkKUE&feature=c4-overview&list=UUamYSJljtp4fQMzstZ2r9XQ


Tänään sitten kisailtiin piirimestaruustunnelmissa ( meidän osuus vain joukkuekisassa, sillä ei asuta piirin alueella). Tai siis Pasi kisasi Pirkon kanssa. Kyllä mun mielestä ne vaan veti hienosti! Pirkko kiisi ja Pasi pysyi perässä. Tai toisinpäin, ihan miten tuon haluaa ajatella. Pasi teki mun makuun välillä vähän rohkeita ohjausvalintoja, mutta selvisivät niistä hyvin joten ehkä voisin laajentaa näkökulmiani. Jokaisella radalla (3kpl) ripsahti yksi rima alas ja ehkä voidaan laittaa noita koiran piikkiin. Sillä taitaa olla vähän hektinen olo Pasin kanssa kun vauhti on kovempi. Pasi voisi tietty jatkossa auttaa kaveriaan radalla vähän enempi ja pitää katsetta paremmin sessessä. Mutta hienoa oli ja kaksi rataa kolmesta oli jopa kisan nopeimmat vedot joten ei huonoa ei. Riman maksijoukkue sai joukkuepronssia joten ihan tyhjin käsin ei tarvinut kotiin palata. Tai ei oltaisi palattu enivei- hyvää kokemusta ja hienoa agilityähän nuo tekivät ja kyllä sitä oli kiva katsoa.

Huomenna Pasilla olis Janitalla treenit Pirkon ja Pätmänin kanssa. Mä lähden katsomaan tottakai, sillä vointi on pysynyt sellaisena ainakin toistaiseksi, että autossa ja hallissa istuminen onnistuvat :) Palaillaan noihin treeneihin myöhemmin sitten. Nyt, öitä.



2 kommenttia:

  1. Hienosti Pasi veteli epiksissä, kisaavien radat näin kun olin siellä töissä kellottamassa. En yhtään ihmettele jos jotkut ihastelevat! Pirkko varsinkin on niin siisti!
    Paranemisia sulle, onneksi voit olla hyvissä mielin koirien puolesta, kun ne saavat aktiviteetteja! :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä niiden menoa kehtaa katsella ja tosiaan ihan huippua kun on tälläinen ulkoistamismahdollisuus helposti toteutettavissa :)

    VastaaPoista