lauantai 21. syyskuuta 2013

Hyvää ja huonoa

Kaippa jonkinmoinen tasapaino pitää elämässä pysyä, ei liikaa hyvää taikka huonoa. Tai onneksi on jotain hyvääkin aina jos nyt muuten on vähän huonoa. Mun vointi meni sitten taas huonompaan, joka ärsyttää niin paljon, että ei tosikaan. Juuri kun ehtii innostua, että parempaan päin niin johan lävähtää päin naamaan, että älä nyt liikaa innostu. Niinpä nyt sitten taas vaakatasossa mennään, toivottavasti ei ihan kamalan pitkään, sillä muun terveyden lisäksi menee kohta hermot kun ei voi mitään tehdä.

Mutta sitten sitä hyvää. Pätmän kävi vihdoin virallisissa kuvissa ja kaikki näytti hyvälle. Ollaan niin onnellisia tuosta asiasta kuin vaan voidaan olla :)  Tässä kun on tullut nyt muutama viikko kotona oltua niin on ehtinyt ihmetellä noita koiria enempi kuin olisi tarpeenkaan. Toistelen nyt itseni, mutta voi että tuo pienimies on symppis. Aamulla heräili (sängyssä) ja oli ottanut illalla vissiinkin kait pallon mukaansa unikaveriksi, sillä pallo oli asetettu etujalkojen väliin kun heräili aamulla. Venytteli siinä ja vahingossa pukkasi tassullaan pallon lattialle, joka vieri sängyn alta toiselle puolelle sänkyä Pahkiksen viereen, joka makoili lattialla. Pättis kaikessa rauhassa aikaa ottaen siirtyi kurkkimaan sängyn reunalla, mihin pallo meni ja kun ei nähnyt sitä niin hiljaksen siirtyi lattialle sitä etsiskelemään. Bongasi sen sängyn alta ja koitti ryömiä sängyn alle sitä hakemaan. Pahkis ei tuosta tykännyt ja murahti pätmänille, että pysyhän kaukana jolloin pätmän kääntyi ja peruutti sängyn alta pois ja kömpi takaisin mun viereen nukkumaan. Hetkeä myöhemmin Pahkis heräsi ja lähti johonkin jolloin pätynen nousi rauhakseltaan ja hyppäsi lattialle hakemaan pallon. Sieltä sitten kaikessa rauhassa pallo suussa se tuli takaisin kainaloon makaamaan.Asetti vielä aarteensa mun päälle ja sitten kellahti itse viereen ja jatkoi torkkumistaan. tehtävä suoritettu. Oon ollut liian pitkään kotona kun jutun aiheet ovat tätä tasoa mutta olihan tuo nyt ihanasti kasassa pidetty juttu. Aatella, että se pystyi pitämään noin pitkän aikaa mielessään tuon tavoitteen: saada pallo takaisin. Tuollaisen toiminnanohjaukseen ei edes ihan jokainen mun asiakas kykenisi ;)  Mutta siinä taas Pätmän hehkutusta kerrakseen. Kuviin liityen vielä eli nyt odotellaan sitten virallisia lausuntoja niistä ja toivotaan, että hyvinä lausutaankin.

Mulla oli tässä kaksi hommaa, jotka pitäisi saada suoritettua: suihku ja aamupala. Sitten jos jatkaisi makaamista, makaamista ja makaamista ja jossain kohtaa aina söisi jotain. Telkkaria, nettisurffausta ja ehkä jotain lukemista aina välissä. Siitä taitaa olla tämänkin päivä tehty.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti