sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Aika jees :)

Onnellinen aamu ja hyvä päivä tulossa. Elämä on taas aika kohdillaan kun miettii kaikkea :) 

Tällä viikolla on reenailtu taas ja tänään jatketaan saman teeman parissa. Mäkelän Marko kouluttaa tänään rimalaisia ja me ollaan menossa mukana. Kivaa, koska Markon treenit ovat olleet aina sellaisia, joita muistelee hyvällä fiiliksellä. Ilmakin näyttää hyvälle ja seura tulee olemaan hyvää joten vielä parempi.

Keskiviikkona treenattiin Jarin treeneissä pitkästä aikaa Pirkon kanssa. Ava sai jäädä kotiin kun pakkasta oli sen verran paljon, että aattelin, että kahden koiran lämmittely menisi kylmässä hallissa niin vaikeaksi jne. Pirkko oli oikeastaan aika pätevä, onhan se suorastaan hieno aina välillä. Pitkät välistävedot tuottaa ahdistusta, niitä en osaa tehdä,enkä oikein edes opettaa. Kumpa Nextarissa paneuduttaisiin sellaisiin joku kerta niin voisi oikein pysähtyä aiheen pariin ja saada kullanarvoisia vinkkejä. Mutta serpentiineissä ollaan selkeesti menty eteenpäin ja se vain koska osaamme nyt päällejuoksut paremmin. Siitä oikein hyvä mieli :) Ja kyllä irtoo..!

Torstaina Sporttiksella. Olin ihan väsynyt ja kait vähän huonolla tuulellakin. Piti hakea itsestään fiilistä ja sinnikkyyttä, mutta jälkimmäinen jäi vähän laimeksi joten isoin yritys jäi uupumaan. Virheiden kautta maaliin taisi olla teemana. Kepeillä toistin Purinan keppikulman ja niin vain jäi kakkosväli pujottelematta tässäkin treenissä. Meni kait vain liian kovaa taipuakseen. Tällä kertaa napakampi käskytys sai vauhtia rauhoittumaan ja järkeä mukaan, mutta en nyt sellaiseen haluaisi turvautua jatkossa. Toisaalta eiköhän opi säätelemään vauhtiaan joskus. Nyt ei olla treenattu keppejä hetkeen, itseasiassa, joka saattoi vaikuttaa tähän. Pasi treenasi Pätmänin kanssa. Se on aika hauska veijari sanoisin ja vauhtia näyttäisi tuostakin pojasta löytyvät. Ja miten se kääntyy välillä kuin ilmaiseksi. Hauska nähdä, millainen siitä tulee.Se on tehnyt itseasiassa tosi vähän, mutta nyt kun täytti jo vuoden niin eiköhän itse asiaan aleta paneutua vielä enemmän. Rimojakin voisi alkaa nostaa ja miksei opettaa jotain esteitäkin jo sille :)
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti