maanantai 1. huhtikuuta 2013

pikainen päivitys

Raisa alkoi käskyttämään, että tarvis päivitellä blogia joten päivitetääs sitten, nih.. :) En vaan ole ehtinyt...mukamas. Mutta nyt ehdin, sillä jäin tänään kotiin sairastamaan. Saakelin flunssa, mistä tulit ja mene äkkiä pois! Ajatuksenkulun selkeydestä en ole muuten lainkaan varma, mutta kokeilllaan. Liekkö se koskaan kovin selkeää ollutkaan?

Koska viime päivityksestä on aikaa, niin paljon on tietty ehtinyt tapahtua. Käytiin mm. Sadun ja Tuomon kanssa Jyväskylässä kisaamassa viikkoa ennen pääsiäistä ja reissu oli vallan kiva ja onnistunut. Kisamenestystäkin oli kotiintuomisena kun Pasi ja Tuomo saivat agisertit ja Avakin pääsi kerran palkinnoille nollalla.  Pirkkokin oli ihan liki nollaa yhdella radalla, josta tuli femma riman takia. Aika harmillista, mutta agility aina välillä on. Käytiin samaisella reissulla vähän nuuskuttelemassa pilkkukoiria Allin kasvattajalla. Allin sisko on meidän suosikki, toivotaaan sille pitkää ikää ja onnellisia mummuvuosia. Dalmiksen karvoja saatiin muistoksi ihan kotiinvietäväksi saakka :) Enpäs muistanutkaan enää, miten tarttuvia ne ovatkaan.

No sitten viime viikonloppuun. Mun piti kisata pääsiäisenä paljon, mutta en kisannutkaan kun jäi ilmot tekemättä. Luulin, että Pasi oli ilmonnut mut samalla kun ilmosi itsensä, mutta luulin väärin.  Mun supermies onkin erehtyväinen, aatella. Onneksi ehdin vielä Haun maanantain kisoihin mukaan joten siellä sitten eilen Pirkon kanssa kisattiin. Olin kipeenä, joka toi sopivaa rentoutta radoille. Tehtiin kaksi tosi hyvää rataa ja yks huono. Ekalla hyvällä radalla kuitenkin yksi virhe, josta femma (hakeutui putken jälkeen eri suuntaan kuin oletin ja kalastellen sieltä sitten lähti pujotteluun väärin). Toka hyvä rata oli virheetön ja voitettiin se nollalla. Aika siistii ja mikä fiilis! Vau! Tuo, että pystyttiin tekemään kaksi noin hyvää ja ehjää rataa oli hunajaa tähän tilanteeseen (tilanne: havaittu hiukan alustavaa ahdistusta huonosta kisamenetyksestä, n. 15 starttia Pirkon kanssa ykkösissä ja vain yksi nolla tähän saakka).

 Ei hitsit, nyt jää päivitys lyhkäseksi, sillä en vaan jaksa ajatella ja istua.  Loppuun vielä kuitenkin pakko hehkuttaa, että maailmaan on syntynyt kolme uutta pikkuihmettä. Pirkko sai kolme pikkusiskoa yhdistelmästä Viuhka& Rhy.  Ottaisin!

 


1 kommentti: