sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Pureskeltavaa Purinalla

Hölmö otsikko, mutta menkööt :) Olin ekaa kertaa purinalle sitten uuden alustan. Aika hassu se oli minusta. Varmasti ihan hyvä, en valita, mutta jotenkin hassu. Se oli raskaan näköinen, mutta ei se raskas ollut. Epätasaiselta myös näytti, mutta ei kait juostessa siltä tuntunut. Pirkolla näytti olevan suu täynnä höttöä, joten siitä kyllä miinus. Toisaalta hiekkahallissa sen suu on aina täynnä hiekkaa joten onko tuokaan nyt miinuksen arvoista? Ei kait. Rimoja kyllä tiputteli, eikä osanut pujoitella- se oli varmasti pohjan syy :)

Oltiin mukavalla porukalla liikenteessä ja ilmakin oli suorastaan hieno. Raisa treenasi Repsaa ja Laura koko köörin kanssa eli Pinkon, Piskin ja Irman. Ja mulla tietty Pirkko ja salaa treenasin myös vähän Pätmänin kanssa. Pirkon kanssa oli jotenkin nihkeetä, kerrassaan outoja juttuja. Ei tosiaan taipunut kakkosväliin pujottelussa, enkä ymmärrä miksi. Onhan meillä kepeillä kaikenmoisia vaiheita ja pulmia ollut, mutta tuo oli uutta. Ehkä vaan tuli liian kovaa? No joo, jos oli vain tuon kerran ongelma niin en nyt ala tekemään siitä ongelmaa. Tiputteli myös enemmän rimoja. Tuonhan voisi laittaa tietty erilaisen pohjan syyksi, mutta en haluaisi. Sellainen koira ei ole kiva, joka uusilla alustoilla alkaa tiputtelemaan. mutta en nyt keksi muutakaan syytä jollei sitten ole viikon takaisesti jotenkin juntturassa. Tarkoituksena oli treenailla taaksetyöntöjä ja pitkiä välistävetoja, mutta ei päästy jälkimmäiseen saakka. Ei nyt osattu tänään taaksetyöntämistä hypylle kun tultiin putkesta.. sitä siinä ihmeteltiin, että miksi ei mene. Työnnänkö liian aikaisin jalalla, liian myöhään käsillä vai mitä ihmettä. Aiemmin en ole tuollaiseenkaan pulmaan törmännyt. Yritin saada aikaan lentokeinun, mutta en saanut. Siitä hyvä mieli, että osasi erotella vieraan keinun puomista. Lopuksi pientä ohjauskikkailua muutamalla hypyllä. Raisan mukaan treeni oli fiilistelytreenausta ja helpoltahan se niiden tekemänä näyttikin. Me vielä haettiin sitä fiilistä.. :)

Pätmänin kanssa ihan pikkuisen jotain. Tuntui hauskan kevyeltä ja päämäärätietoiselta. Aina ei esteet osuneet ihan juoksulinjalle jolloin saattoi tulla pieni ohituslipsahdus. Mutta hauska nuori mies se kyllä on, Pasi saa siitä kelpo kaverin agilityyn.

Lauran sheltit on hauskoja myös, Irma oli suorastaan raivokas ja kovin taitava ollakseen ihan keltanokka agilityssä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti