tiistai 8. huhtikuuta 2014

osaiskohan tää enää juosta?

Taas on vierähtynyt tovi päivityksestä. Mihin nämä päivät oikein sujahtavat? Tosin suhteelliset vähäiset unimäärät (johtuen pikkumiehen mahavaivoista) pitävät mut sopivan pysähtyneessä mielentilassa joten sujuva tekstintuotto saattaa hiukan takuta normaalia enemmän.

Minä en ole vielä päässyt agilityä treenailenaan, mutta kohta..kohta..kohta! Ekat kisat on kyllä jo katsottu kun lähdetään vapun jälkeen kisaturneelle Pasin kanssa kohti Joensuuta ja Kotkaa. Samaisella viikolla saan kaiketi luvan juoksennella, joten jännittävää nähdä, että osaako tämä eukko enää liikkua kävelyä kovempaa sitten tuolla kisoissa. Oon koittanut vähän rivakammain välillä liikkua ja vielä se on vähän vaikeaa. Mutta onhan tässä hiukan vielä aikaa.  Oon viimeksi tehnyt rataa noin kahdeksan kuukautta sitten joten voinee olla, että suurta menestystä ei heti tipu. Mutta jostain se on aloitettava tuo rämpiminen ja Ava on luvannut olla helläkätinen vauhdin suhteen.  Yritän ehtiä edes yhden treenin juoksemaan ennen noita kisoja niin näen, että millaista kömpelyyttä on odotettavissa. En sitten suunnittele jotain teleportaatio siirtymistä kun kuvittelen vauhtini joksikin, joka ei vastaa todellisuutta millään lailla :)

Pasi kävi Alenin koulutuksessa viikko taaksepäin pirkon kanssa. Linjausta, äänenkäyttöä ja erikoinen tapa tehdä takaakierrot. Kiva oli nähdä, että millaisia rataprofiileita teetti. Ajatellen siis SM-kisoja, joissa tuomaroi. Sivustaseuranneena en ihan heti kyllä ostanut noita takaakiertoja, mutta täytyyhän niitä testata kun vauhtiin pääsemme. Ehkä ovat toimivat kun ollaan lähellä takaakierrettävää hyppyä ja kun koiran tarvii hypätä tiukemmalla linjalla takaakierrosta. Mutta testataan, testataan :) Muuten vaikutti mukavalta tyypiltä, joka on aina plussaa. Kiitos A-M:lle koulutuksen järkkäilystä!

Pasi käväsi Pirkon kanssa kisoissa viime viikonloppuna. Kotiintuomisena yksi nolla. Se tupla noilta vielä uupuu, olisihan se kiva jos onnistuisivat sen saamaan. Mutta jos eivät sitä saa niin astutusajankohta kesän juoksuun kyllä varmentuu. Jää meille sitten enempi aikaa saada homma kasaan pentujen jälkeen ensi kesän arvokisoja ajatellen.

Hiljalleen tässä ajatuksiin alkaa mahtumaan muutakin kuin vauvan ihmettelyä joten olen jälleen aktivoinut itseni urosasian suhteen. Toivottavasti homma pian kirkastuisi :)

Mitä muuta. Oon löytänyt itseni tokoilemasta. Se onkin ihan helposti järkättävissä osana vaunulenkkejä, sillä Raimo Seppo nukahtaa hyvin vaunuihin ja viihtyy siellä kun treenaan koiria. Ava on ihan tohkeissaan. Siitä on selvästi kivaa kun saa huomiotani ja tekee ihan täysillä. Voihan olla kieltämättä, että koirat ovat olleet vähemmällä huomiolla nyt kun vauva tuli taloon. Ja voi että, Pätmän on kyllä hauska veijari. Niin iloinen pomppukone, jonka kanssa tarkkuus ei ole valttia.. Ja Pirkkis tekee hyvällä sykkeellä. Sille saisi superhienot jäävät kun tekee ainakin istu-ja maahanmenon ihan sairaan hienosti ja nopeasti. Jos joskus pääsemme kokeisiin sen kanssa niin prameillaan noilla sitten :)

Palaillaan taas :)
1 kommentti: