torstai 12. joulukuuta 2013

höpöhöpinää vain

mikäs ihme se tämä tämmöinen juttu on, joka tulee ja rupee pilaamaan valkoista joulua? Ulkona on niin pirun liukasta, märkää ja lämmintä... Ällöä sanon minä. Huomenna on joku myrskykin kuulemma  jälleen jalkautumassa suomen päälle. Ja eilen oli kuulemma Kokkolan suunnilla ollut jotain +8 astetta? Oikeesti, joulukuussa?

Mä sain näperreltyä joulukortteja jonkinmoisen pinon eilen valmiiksi. Niistä tuli kauniita, vaikka itse sanonkin. Niitä väsäillessä, jouluradiota kuunnellessa ja joulutorttuja syödessä ja valmistaessa tuli mieleen, että aika ainutlaatuista aikaa elelen. Liekkö enää tälläistä aikaa tuleekaan ihan hetkeen kun voin itsekseni näperrellä kaikessa rauhassa monta tuntia putkeen?`Taitaahan se niin olla, että tuleva pieni ihminen muuttaa joitain asioita. Mutta onneksi se tuo tullessaan paljon iloa ja onnellisuutta joten ei tässä mitään ahdistusta ole oman ajan menettämisen suhteen ilmoilla kuitenkaan. Se on muuten  aikamoinen pyörijä. Autossa oleminen saa sen erityisesti pillastumaan ja usein se touhuaakin ihan villinä automatkan ajan. Nyt se on myös ruvennut aamuvirkuksi ja usein herätessäni huomaan sen hyörivän mahassa innokkaasti.  Ja toki myös ruuan jälkeen ja kun menen lepäilemään ja ihan muutenkin vaan. Se on kyllä hassua tämä tälläinen, olla raskaana. Eipä sitä taida ehkä ymmärtää ennenkuin omalle kohdalle sattuu.

Käytiin Avan kanssa tänään Johannalla hoidettavana. Avan selkä ja lonkkien koukistajat olivat kireenä, mutta ainakin nyt näyttää paremmalta sen asento ja liike. Mulla kanssa ranka tuntuu joustavammalta ja olo on parempi. Yritän nyt tsempata ja muistaa ylläpitää parempaa ryhtiä. On tuo hartialinja melkein huomaamatta alkanut painumaan kasaan ja leuka työntyy eteen. Tätä menoa saan kohta kauhean niskapahkan ja itseni tosi kipeeksi.

Pirkko on jo ihan tyrkky. Liekkö aloittanut juoksunsa salakavalasti jo aiemmin, sillä hassua olisi jos jo näin aikaisessa vaiheessa olisi muuten tuollainen. Pätmän jos tulee lähelle niin sen laittaa hännän kaarelle, selän kasaan sekä tyrkkää torttunsa ihan  tyrkylle. Pienen miehen silmät on selällään ja se olisi ihan valmis supersankaritekoihin joten nuoripari elää nyt erillään hetken aikaa. Ja pätynen lähtee huomenna hoitoon pahimpien aikojen ajaksi. Onni on innokkaat sisarukset, jotka koiria haluavat itselleen hoitoon.

Tänään illalla sporttikselle treenailemaan. Ai niin, Pasi treenasi Niinulla Pirkon kanssa tiistaina. Vaikeita keppijuttuja oli ollut, mutta Ipsu teki ongelmitta ne. On se sellainen vekkuli tuo Pirkkolissu kun kisoihin säästi moiset keppisekoilut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti