torstai 26. joulukuuta 2013

hei me aksataan taas!


No niin, nyt on maattu mahan vieressä pari päivää ja on aika palata taas arkeen. Ainakin yhdeksi päiväksi. Työpäivänhän voi aloittaa näin blogia kirjoittamalla..? Jospa sitä tästä saisi itsensä hereille niin voi alkaa tekemään vähän tärkeämpiäkin asioita. Eilisiltana sporttiksen treeneissä Pätmän kulki varsin mallikkaasti. Taisi nuori mies ottaa ryhtiliikkeen kun pääsi keskiviikkona seuraamaan Pahkiksen ja Pasin menoa. Pahkis sai joululahjaksi agilityä ja pääsi hurjastelemaan parilla putkella ja rimattomilla hypyillä. Karkasi tietty kepeille ihan vaan osoittaakseen, että osaa ne edelleen loistavasti ja keinun kanssa pääsi suorittamaan suorastaan näytösluonteisesti, täydellisesti. Pätynen istui hihnassa hallin reunastalla suu supussa ja tuijotti haltitoituneena kuinka isoveli meni eikä meinannut. Taisi mennä supersankarilta luu kurkkuun hetkellisesti :)

Ja hei, minäkin pääsin tekemään agilityä. Ensimmäistä kertaa sitten elokuun lopun voin sanoa, että vähän treenasin suorastaan. Juoksinkin muutamia askeleitani, ilmeisesti vain todetakseni, että olo oli kuin sotanorsulla konsanaan. Vauhdin hurma ei varsinaisesti ollut silmiä hivelevää, eikä ketteryys kuin gepardilla, mutta  etenin kuitenkin nopeampaa kuin kävellen joten onhan siinäkin jo iloa kerrakseen. Pirkon kontakteja hiukkasen palkkailin, sylkkäreitä vahvistelin sekä niistoja myös parantelin. Sussun kanssa kontakeja, keppejä ja hyppytarjoamista. Viimeksi mainitusta ei jää jälkipolville kummoista kerrottavaa. Voi Susan Ruusunen, ei ole älyllä häntä pilattu. Mutta soma se on onneksi kuitenkin.

Eilen tosiaan sporttiksella Pasi kesytteli Pirkkoa, sillä sunnuntaina ovat menossa kisoihin. Aika vallatonta ja hyvin imi kontakteille.. Alun vaikeuksien jälkeen yhteinen rytmi kuitenkin löytyi ja homma alkoi pelittämään. Tänään Saija on järkännyt meille kasvateille treeniä. Tosi kiva juttu nähdä koko konkkaronkkaa porukalla!

 Kuulin, että Pirkon pentuprojekti on saanut muutamia kyselijöitä liikenteeseen. Ottakaahan minuunkin rohkeasti yhteyttä, kerron mieluusti pikkuhipsteristä lisää: laura.isohanni@kolumbus.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti