maanantai 27. elokuuta 2012

viikonlopun riennoista

jotain viikonlopusta.

Perjantaina alueellinen valmennus Pirkon kanssa, josta jäi oikeastaan vain kökköfiilis käteen. Radoissa monia kohtia, joihin en saanut luotua edes mielikuvaa siitä, miten saisimme ne sujuvasti suoritettua. Ja jos ei ilman koiraa onnistu, niin voiko onnistua koiran kanssa.. En nyt osaa oikein edes kasata ajatuksiani treenistä.

Lauantaina oltiin Avan kanssa piirimestiksissä. Sussulle tulpanolla ja loppusijoitus neljäs. Ei nopeinta,  mutta varsin kelvollista ja hyvää menoa. Nyt on kyllä niin luottavainen fiilis mennä tuon kanssa, että ihan hymyilyttää. Vuoden alussa oli viimeksi tälläinen hyvä putki. Harmi, että se huono kausi osui sitten kesäkaudelle, mutta ei sitä auta jäädä surkuttelemaan. Ens kesänä sitten parempi ajoitus näiden kausien kanssa :)

Sunnuntaina oltiin jälleen Zeljkon koulutuksessa, tällä kertaa Hiidenhaukkujen kentällä, jossa treenattiin sisaruskatraan kanssa. Pirkon kanssa usein iik ja apua, mutta aika siistii silti. Se menee kyllä kovaa kuin pikkuapina ja on oikeasti aika yritteliäs ja hieno monella tapaa. Vielä kun opin ohjaamaan sitä joku kaunis päivä. Enköhän. Avan kanssa tehtiin treenit sukkelasti läpi ja taisivat mennä jopa ihan nollina joka kerta. Zeljkolla oli paljon hyvää asiaa palkkauksista, käännöksistä, käskytyksistä ja liikkumisesta. Pureskellaan asioita ja palataan niihin myöhemmin.

Iris sai napattua mahtihienoja kuvia sunnuntaina. Tässä pari upeaa kuvaa Pirkosta:

kuva Iris Kieme

kuva Iris Kieme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti