lauantai 27. joulukuuta 2014

Kakkajuttuja ja vireo

Olen saanut pentublogin jo melkein aikaan, mutta en ihan :) Mutta videon saimme sentäs tehtyä :) Materiaalia oli kovin vähän kun Pasi oli Pirkon videoita siirrellyt koneelta johonkin mihin lie ulkoiselle kovalevylle ja Uristakin oli vain muutama pätkä kuvattuna. Mutta tässä tämä hottis pari ny on: 


Pirkon maha kasvaa ja ruokahalua riittää vaikka muille jakaa.  Syö ulkona muiden koirien kakkaa kun silmä välttää. Tuota on kyllä harrastanut pienen ikänsä. Pirkon salainen intohimon kohde, jäätynyt kakka. Huoh. Tai ei se mikään salainen ole. 

Pirkolla on muuten aina ollut kieroitunut suhde kakkaan. Varsin kiinnostava yksityiskohtahan on se, että Pirkko tunnettiin lapsena myös nimellä saunakakkaaja. Sillä oli nimittäin tapana salakakkailla. Ja mikäs sen vinkeämpi paikka pienelle salakakalle kuin saunan lauteet. Sieltä löytyi ylimmältä lauteelta kikkare jos toinenkin ajalta jolloin ei ollut vielä sisäsiisti. Päivisin kun se oli teljettynä koirahuoneeseen, eikä näin ollen saunakakkailu onnistunut, niin hän ratkaisi asian neuvokkaasti. Perussettinä hän oli kaatanut vesikipponsa lattialle ja kakannut tyhjään kuppiin. Toisinaan kakka löytyi vesikupin alle sijoitetulta muovialustalta. Kuppi oli siirretty alustalta syrjään tottakai. Ja onhan näitä, kakkatarinoita nimittäin, mutta ehkä tässä oli jo riittävästi informaatiota näiden suhteen.

Ja hei, minä pääsen kisaamaan loppiaisena :) Ja vielä mediluokkaan! Hauskaa! Ja huomenna Pasi ja pätynen kisaavat Lahdessa, pitäkee peukkuja hyville keinusuorituksille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti