lauantai 19. lokakuuta 2013

talviko se sieltä tulee?

Tänä aamuna pelotti niin pirusti että.. hui ja yök. Olkoot tämä viimeinen kerta ikinä kun tarvii lähteä kesäkumeilla uhmaamaan jäistä moottoritietä. Jo 40km/h ja auto meinas lähteä ihan käsistä. Matkan varrella olikin autoja penkassa yks sun toinen. Taisi olla alijäähtynyt koko tie. Onneksi selvisin matkasta, vaikka kädet tärisikin pitkän aikaa ja sykkeet olivat varmaan 150.

Remppa on edistynyt jo aika kivasti. Pari makkaria on vielä kesken, mutta isoimmat pinnat on tehty. Lattiaan ollaan tosi tyytyväisiä. Yks seinämaali jäi liian vaaleaksi ja se vähän harmittaa. Se on vaan kauheen vaikeaa hahmottaa noita värejä pikkulämisköjen kautta. Onneksi maalaus käy näppärästi joten uutta pintaa vaan kehiin jos tuo jää liian pliisuksi. Niinhän tässä on myös käymässä, että vanhat kalusteet erottuvat epäedukseen joten uutta pukkaa myös sisustamisen suhteen. Eilen saatiin makkarimaailma jotenkin haltuun ja suurin osa kalusteista ja tekstiileistä saatiinkin hankittua. Vielä pari lamppua ja uusi sänky olis aika ihanaa. Muuten tarvis hankkia uusia mattoja, verhoja ja olkkariin pitäisi yksi kulmaus saada ideoitua uusiksi. Ja onhan sitä kaikenlaista mikä olis kivaa, mutta katsotaan nyt mihin rahat riittää.

Aksarintamalla on vähän hiljaisempaa ollut. Pasi treenaa koiria miten nyt pn rempalta ehtinyt. Sen varvas on onneksi toipunut viime viikonlopun tälliltä joten pääsee huomenna kisaamaan. Peukut sille ja toivotaan, että saisi tehtyä hyviä ratoja tyttöjen kanssa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti