tiistai 7. toukokuuta 2013

no Vauuuu :))

Hiljaista on pitänyt. Siis blogissa, mutta muualla ei. Viime päivityksen väliin on ehtinyt tapahtua yhtä sun toista. Kirjoittelin niin tarkasti nextarin leireistä, että en koskaan saanut tekstejä valmiiksi ja blogi piti hilajiseloa.  Annetaan siis puolivalmiiden tekstien pysyä luonnoksina tällä kertaa. Tämä yksi uutinen nimittäin pitää saada julki:

PIRKKO ON KOLMOSISSA!

Huh, ihan hengästyttää koko asia. Mun pieni ja tuhma PiiPaa, nytkö jo?! Tavoitteena oli, että ekan kisavuoden aikana noustaisiin kolmosiin. Ok, ehkä tavoite oli vähän asetettu matalalle, mutta ei se agility aina niin helppoa ole ollut sen kanssa joten siksi näin. Ykkösissähän ehdittiin viihtyä aikamme, perätä varmaan parikymmentä starttia  ja kolme-neljä kuukautta.. Kyllä siinä epäusko alkoi jo kavuta ihmismieleen ja pieni ärsytyskin kun niin usein jokin pienen pieni epäonnistuminen mahtui radalle. Mutta sitten se valo alkoi paistamaan risukasaan ja viimeinen nolla ykkösistä osui kohdalle pari viikkoa sitten. Ja koska pikkuvirheitä oli osunut liian paljon kohdalle niin sitten ne saivatkin siirtyä hetkeksi syrjään. Heti ekasta kakkosen startista tehtiin nimittäin eka voittonolla ja seuraavana päivänä seuraava voittonolla. Tuosta rupeamasta toivuttiin viikko kunnes oli aika lähteä kisaamaan jälleen. Purinalta sitten osui kohdille se viimeinen tarvittava nolla voiton kera ja tervemenot kolmosiin :)  Ihan hauskinta oli, että Voltti siirtyi samoissa kisoissa muutamaa starttia aikaisemmin kolmosiin joten olihan ihan siskosten päivä :)

Tässä on muuten ne radat, joilla saatiin sertejä. Eli radat joilla siirryttiin ykkösistä kakkosiin ja kakkosista kolmosiin: http://youtu.be/HroPxu9FOC4

Nyt sitten pitäisi päättää, että mitä nyt. Ava olisi tarkoitus kaivaa naftaliinistä nyt kun hammasjuttu varoaikoineen on lusittu. Mä oon niin kelvoton, että samoihin kisoihin en vielä tohdi tyttöjä ilmoittaa sillä luulen, että saan tehtyä vain yhden jommallekummalle sopivan suunnitelman. Pirkko oli ehditty ilmoittaa tälle viikolla kisoihin joten startataan nyt sitten ekat kolmosen kisat tällä viikolla, mutta jättäiskös sen sitten kisatauolle ja keskittyisi Sussuun Sm-kisoihin saakka? No, tätä täytyy pureskella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti