lauantai 18. toukokuuta 2013

ei niin tärkeää höpönlöpinää

Oi että, olipas kiva päivä tänään. Kivempaa toki olisi jos Pasi ja PahKitty olisivat kotona, mutta antaa niiden olla Toptiimeilemässä. Kävin moikkaamassa vanhaa työkaveria tänään, jolla oli muutaman kuukauden ikäinen hurmaava pikkupoika. Muuten oon lenkkeillut sataan kertaan ja käynyt lisäksi pyörälenkillä, siivoillut ja istunut pihalla lukemassa kirjaa. Äsken vedin mahan aivan pullolleen kasviksia ja dippejä samalla kun ihmettelen viisuja. Ei tuo Suomen biisi niin paha ollut kuin muistin. Ehkä nämä pari siideriä vaikuttavat mielipiteeseeni..? Mutta siis oikein leppoista ja mukavaa on ollut. Tälläisiä aivot narikkaan päiviä on hyvä aina välillä harrastaa. Harvinaista herkkua.

Eilen kävin tyttöjen kanssa ASTin epiksissä. Liikuttavaa muuten, miten joku nainen tuli aivan ihastuneena kehumaan Avan menoa :) Avan kanssa tavoitteena oli löytää sopivaa fiilistä tauon jälkeen ja palkkailla kontakteja. Pirkon kanssa tavoitteena oli ylläripalkata kepit ja päästä puuttumaan mahdollisiin riman tiputuksiin ja kontaktivenymisiin. Kepeillä se ei kestänyt loppusuoravedätystä kun olisi pitänyt pujotella kohti radan reunusaitaa. Karkasi molemmilla radoilla, peeveli..toki puutuin asiaan ja tehtiin kepit uudelleen. Ekalla radalla taidettiin tehdä jopa muutaman kerran ennenkuin malttoi. On nyt vähän rairai meiningeissä radalla... intoa on enemmän kuin älyä (tai oikeastaan malttia). Keinulla pysähtyi vasta maahan kun ei vaan pystynyt. Voi häntä. Onhan se mukavaa, että on halua mennä kovaa, mutta jos asteen verran kuitenkin rauhoittuisi. Mutta ruotsalaista asennetta unohtamatta: radoilla oli myös paljon hyvää ja onhan se hieno!

Pirkko oli muuten mainio kolmosten ekoissa kisoissaan viime viikonloppuna. Saatiin valiokello käyntiin kun tokalla radalla saatiin tehtyä nolla ja saatiin radalta serti. Reppuli voitti radan, mutta oltiin hyviä tokia. Aika mukavaa sanoisin :)

Koska siskokset haluaa tehdä nyt samalla tavalla, niin tänään Voltti oli saanut myös ekoissa kolmosten kisoissa sertin. On ne päteviä tyttöjä :) Huomenna Pyry-veli on menossa kisaamaan. Taidan mennä kannustamaan Pyryä ja Saria jos vaan suinkin herään ajoissa. Sen jälkeen olis tarkoitus käydä vähän treenailemassa ja illalla tanssimaan näytökseen.

Nyt takaisin viisujen pariin. Pitäiskös sitä kaivella vähän suklaata kaapista.. joo :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti