torstai 6. joulukuuta 2012

tokoilemassa

Sussun kanssa käytiin tiistaina Jessica S:n luona tokoilemassa. Ava on ollut niin lomalla, että ei ole tehnyt mitään, ei edes tokoa. Eikun kerran teki muutamia viikkoja sitten sporttiksella pikkusen. No enivei, otin edellisenä iltana vähän kaukoja ja täyskäännöksiä, jotta olisi vähän paremmin kartalla treeneissä. Oletettavasti kuitenkin oli melkosen kierrokset kaakossa kun pääsi hommiin. Liikkis :)

Tehtiin alkuun seuraamisia ja erityisesti peruuttamista, joka on Avalle vaikeaa. Siihen hyvät vinkit, ensin seinän vieressä ja lähtöasento seisomisesta. Alkuun palkkaa jo muutamasta askeleesta ja siitä sitten vaikeutetaan. Eri käskytys peruuttamisella otetaan myös käyttöön. Loppuaika ihmeteltiin sitten kaukoja. Ava on vähän työläs kun on niin multikiihkeä ruualle. Takapalkka saa sen melkein pois tolaltaan ja kierrokset nousee. Palkat molemmilla puolilla sivuilla olivat paremmat. Siinä kuitnekin täytyy olla tarkkana, että pääsee pakoille vasta kun on luopunut niistä. Tuo on asia, jota olaan harjoiteltu sen kanssa aina- siis palkoista luopumista ja voin kertoa, että ei ihan yksinkertaista hommaa ole tuon vilkkaan super-ahneen kanssa, jonka nappulat pysyy välillä melko heikonlaisesti kupissa/nupissa. Mutta harjoittelemme ja voihan olla, että on jo kypsempi oppimaan jo tuota asiaa. Kaukoissa katsottiin myös ratautuksia läpi ja niitä täytyy mun vielä pohtia. En pysty tarpeeksi nopeasti näkemään eroja, enkä ymmärtämään riittävän hyvin kriteereitä, jotta osaisin tehdä niitä oikein. Istu-maahan nyt on selkee ja sen osaa. Paitsi, että sivupalkoista hieman turhautuu ja saattaa haukahtaa, mutta J uskoi, että haukkuminen loppuu kun kehittyy noiden sivupalkkojen kanssa.

Ihan hyvä mieli ja nyt on taskussa monia asioita, mitä treenata sen kanssa. Talvella tokoileminen on vaan vähissä kun Avan kanssa on ulkona vähän nihkeetä. Jep, ollaan mukavuudenhaluisia. Mutta jos ottaisi projektiksi tehdä nyt talvella noita kaukoja, peruuttamisen ja motivaation metallinoutoon kuntoon. Kyllähän siinä olis aika paljon tälläiseksi oheislajiksi.

Tänään on itsenäisyyspäivä, jota aion viettää leppoisasti. Rauhallinen aamu, kohta lenkille ja siitä sitten salille. Hyvä ruokaa olis tiedossa ja illalla linnanjuhlia. Pasi reippaasti lähtee sporttikselle yötreeneihin, mutta mä jätän väliin kun Pirkko on tän viikon tauolla, eikä Avankaan nyt ole välttis just tänään aloittaa aksaa tauon jälkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti