lauantai 1. syyskuuta 2012

Ou jee!

Pirkon kanssa pikatreenit kontaktien ja keppien muodossa. Oman juoksemiskyvyttömyyden takia vain lähetyksiä ko. esteille. Aijaiaijai, aika magee Pirkko. Ensin keinua, kolme tasaisen hyvää suoritusta, vaikka mun paikka vaihteli. Neljäs superhyvä, vaikka irtosin paljon sivusuunnassa takaoikealle. Tuosta suoraan puomille, jonka selvästi osasi erottaa keinusta. Huh, meni kovaa ja ihan alas, vaikka minä jäi hipsimään jonnekkin kauas taakse. Yksi loistava kerta sai riittää ja siitä vielä Aalle, jossa yksi taaksejäänti ja yksi "ohijuoksu. Loistavia!  Pasi heitti palkkaa eteen kun etujalat osuivat maahan- vähän kuin flyballissa. Haluaisin, että ajattelee, että on kiire tömäyttää jalat maahan, sillä siitä lentää palkka. Ja sitten vapautusten kesto taas on mun hallinnassa. Pirkosta on onneksi kivaa padota ja odottaa vapautusta joten vaikka en nopeasti vapauttaisikaan niin silti haluaa nopeasti alas. Kumpa osaisin pitää nuo nyt tuollaisina!

Kepeillä muutamia toistoja hiukan eri kulmista. Enempi lähettelin ja kulmat aika helppoja. Haluan sille nyt vaan hyvää luottavaista fiilistä kepeille kun epännistumisia on liikaa historiassa. Ekoilla kerroilla ilmeestä näki, että kelasi jotain vikassa välissä (josta on karkaillut), mutta teki päätöksen pysyä kepeillä. Pysyi joka kerta ja itsevarmuus parani muutaman toiston kautta. Pasi heitti palkkaa eteen, samalla periaatteella kuin kontakteilla eli ei niin, että palkka on valmiina. Tosin tuossa heitto vähän aiemmin niin, että ei ehdi vilkaista vikasta välistä lähtiessään missä palkka luuraa.

Mutta hyvät fiilarit jäi, sillä nyt sillä on jo paljon reippaampi ja rohkeampi fiilis kepeillä ja keinulla. Edelleen mennään kuitenkin mun mielestä veitsenterällä, ainakin keppien kanssa. Tapoja ja ajatuksia on varmasti monia, mutta edelleen aio keskittyä vähiin ja onnistuneisiin toistomääriin ja itseluottamuksen lisäämiseen sen kanssa. Annetaan vaikeampien asioiden vielä odottaa kunnes on paremmat valmiudet selviytyä niistä.

Pasi juoksi Avan kanssa Jarin torstain treeniradan. Taisi ihan itsekkin yllättyä, miten mukava Sussun kanssa on mennä. Todettiin, että Ava on loistava opetuskoira, sillä se tekee juuri niinkuin ohjaaja sille kertoo. Jos ohjaat väärin niin se tekee väärin. Jos teet oikein se tekee taatusti oikein. Se ei sovella, eikä kikkaile. Sen kanssa ei tarvitse huolehtia rimoista tai yllättävistä käänteistä. Täytyy vaan keskittyä, että itse tekee mahdollisimman oikein. Helppoa ja mukavaa.

Tää viikonloppu on ohjelmasta vapaa viikonlopu sitten minkälien huhtikuun. Tai no, huomenna menen MH-kuvaukseen Riikan ja Raen seuraksi, mutta muuten. Osaisiko sitä vaan olla vai pitäisikö sitä keksiä jotain kuitenkin? Jos jollakulla on jotain kivaa tekemisehdotusta niin niitä otetaan vastaan :)


Pakollinen kuva loppuun (oon oppinut niitä niin hienosti lisäilemään, että siksi. Ehkä joskus opin videoitakin). Mutta tässä on Pirkko. Pirkko harrastaa mm. vesipaimennusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti