sunnuntai 9. syyskuuta 2012

hyvää tuuria

Hyvää tuuria ja silleen, siitä on tämä loppuviikko tehty.

Pätmänin oksenteluripulihässäkkä päätyi siihen, että torstai-iltana se sai leikkaustuomion kuvauksessa löytyneen vierasesineen takia. Perjantaina poika sitten lääkäriin leikkausta odottamaan kunnes lääkäri soittaa ja kertoo, että vierasesine on kadonnut. Onneksi havainto tehtiin ennen leikkausta otetussa kuvassa, eikä leikkauspöydällä.. Huh. Oli sen oksentanut edellisenä yönä mitä luultavammin, mutta tarina ei ihan varmaksi kerro, että mihin vierasesine päätyi sen jälkeen. Luultavimmin kyseessä oli viikkoa aiemmin syödyn hirvenluun kappale, joka on nyt siirtynyt yrjöstä jonkun muun koiramme mahaan. No,  onneksi jokainen niistä voi tällä hetkellä hyvin joten kaikki hyvin. Pätmänin suolisto oli toki tilanteesta ärtynyt joten se on nyt erikoisruualla ja saa jotain suoliston suojalääkettäkin muutamia päiviä. Mutta ihan mahtavaa, että eivät ehtineet leikata sitä torstaina, olis ollut turhaa.

Lauantaina Pasi oli toptiimin pääsykokeissa. Menivät mun makuuni hyvin, mutta oon toki puolueellinen asiassa. Aika pian pitäis tulla vastauksia, että pääsivätkö mukaan.

Ite uskaltauduin tänään jo vähän juoksemaan. Tai no hölkkäämään ehkä ennemminkin. Kamala pelko persuksissa, että kohta sattuu, mutta eipäs sattunutkaan. Tuosta innostuneena kävin vielä rauhallisen 30min hölkän tekemässä vielä illemmalla Pirkon kanssa. Nyt vähän jomottaa reittä joten tarvii ottaa taasen rauhallisemmin muutama päivä.

Mutta treeneistä, Pirkko karkas pitkästä aikaa kepeiltä kesken. Onneksi vain kerran, mut silti tyhmää. Ehkä joskus oppii, ehkä ei. No tottakai oppii. Rengas ja keinu menivät nyt hyvin ja Aakin oli aika hyvä. Itseasiassa on ollut nopeampikin kun toisinaan tekee sitä neljällä loikalla, mutta hyvä noinkin. En valita. Treenipätkällä muutamia rimoja, joissa Pirkon olis tarvinut hoitaa paremmin oma tonttinsa. En nyt niin törkeesti ollut edessä tai jotain. Kivaa tekniikkatreenausta, sopi mun puolikuntoisuuteen kun ei pystynyt liioin juoksemaan vielä täysillä. Onneksi on tässä lähellä tarjolla mukavaa treeniseuraa ja mahiksia :)

Pirkon sisko Voltti oli eilen eripätevä. EVL:stä ykköstulos! Aivan huippua :) Minäkin menin muuten ilmoittamaan Avan belgien tokorotumestiksiin syyskuun lopulle. Jos tällä kertaa treenais sitä hyppyä edes muutamia kertoja kun se ei viime kerralla onnannut. Ava on käynyt siis yhden Alo-kokeen, josta muista liikkeistä kymppi, mutta hypystä nolla. Aksakoira mikä aksakoira.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti