maanantai 12. marraskuuta 2012

:)

En ole ehtinyt päivittämään mitään aika päiviin. Nyt olis tietty asiaa vaikka kuinka, sillä ei tässä olla kotona suinkaan pötkötelty vaan paahdettu siellä ja täällä treenaamassa jne. Mutta ollaan niinkuin nuo olisi jo läpikäyty, ja ollaan ihan vaan tässä hetkessä tälleen vaan lyhyesti ja ytimekkäästi.

Pirkkis ja Ava ovat olleet molemmat tauolla agista. Pirkkis vasta viikon ajan ja Ava jo pidempään. Pirkko ilmeisesti liukastumalla teloi itsensä viikko sitten ja ja Ava teloi itseään kolmisen viikkoa sitten ja jäi vähän aiottua aiemmin tauolle. Joka tapauksessa se olis pitänyt taukoa ainakin joulukuun, mutta nyt saa pitää vähän pidemmän aikaa, niin mä voin keskittyä Pirkkoliisaan.

Molemmat kävivät juuri äsken osteopaatilla, eikä onneksi mitään katastrooffeja tullut vastaan. Molemmissa riitti tuunattavaa, mutta tulivat hyviksi joten hyvä näin. Pirkon etureidet, rintalihas ja lannerangasta yksi nikama vaativat enemmän työstöä ja Avalla oli selässä kipeä kohta, joka kuitenkin meni paremmaksi. Pirkkis varmaan katsotaan joulukuussa vielä, mutta Ava pärjäilee tällä taas hetken. Pirkkis saa pitää vielä keskiviikon taukoa ja sitten hiljalleen aloitellaan taas.

Mutta hei, tärkein juttu! Me päästiin Pirkon kanssa next leveliin :) Kertakaikkisen mahtihomma sanon minä! Oikeastaan asiat ei voisi olla paremmin nyt treenirintamalla. Ilo ja ihanuus!

ja eikun saunaan.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti