maanantai 25. kesäkuuta 2012

Uusi blogi :)

Kattellaas vähän, miltä se maailma tälläsestä suunnasta näyttää. Vanha blogi oli jo niin vanha, että oli aika vähän uusia sitä. En ole jaksanut/ehtinyt sitä päivittämään aikoihin, mutta jospa tämä uusi blogi saisi mua vähän aktivoitumaan. Ja nyt kun olen vielä lomalla niin aikaakin luulis piisaavan :)

Viimeisin päivitys lienee olevan joskus toukokuussa kun Pätmän kotiutui. Onhan tässä kaikenlaista tietty tapahtunut, mutta ei kait kuitenkaan mitään maata mullistavaa. Avan suhteen oon kierinyt ahdistuksen pyörteissä kun se on ollut treeneissä tosi huono. Sitä ei ole aksat paljoa napanneet ja tuntuu kuin oltaisiin palattu ajassa taaksepäin. Nyt se on onneksi viime viikkoina alkanut taas kulkemaan. Sm-kisoissa se oli ekaa kertaa omanlaisensa oloinen, mutta menin ite ryssimään yhden kohdan. Onhan sitä joskus kuultu putkijarrutuksista, mutta ne nyt unohtui kuitenkin..Tyhmä minä. Rooman jälkeen ollaan siis kisattu vaan SM-kisat ja nyt jussina Tuorlassa. Tuorlassa kerättiin roimasti virheitä ylösmenoista..tuomarin käsi nousi herkästi, eikä paljon arvostanut koiria, jotka ottivat kontaktit takasillaan (siis ylösmenot). Eli agiradoilta kerättiin ylösmenoja ja sitten tietty hypäreillä sattui muuten pikkusia juttuja- yhdellä kosketusvirhe ja yhdellä putkeen livahdus päällejuoksutilanteessa. Mutta ihan jees suorituksia kuiteskin, sellaista nättiä,mukavaa ja kivaa. Ja muutenhan oli tietty tosi kivaa!

Pirkkis on ollut juoksutauolla ja pääsi tänään pitkästä aikaa treenaamaan. Tällästähän tämä agi meillä on, toistemme ihmettelyä yhä edelleen. Treenaamattomuuden piikkiin menee, että kepit ja keinu ovat yhä kesken ja rengaskin on kovin epävarma. Jospa lomalla saisi nuo loputkin esteet kuntoon niin ollaan saavutettu yksi etappi agilityelämässä. Ens sunnuntaina kisataan sisarusten kanssa agirodussa joukkuekisassa, huisin jänskää! Pirkko vielä odottaa virallisia startteja ja opettelee esteitä. Ennenkaikkea  kuitenkin mun pitää vielä oppia sitä ohjaamaan paremmin, jotta saadaan varmemmin jotain tuloksiakin aikaan sitten kisoissa. Mutta ihana koira- nopea, innokas ja niin hieno kaikenkaikkiaan :)

Pätmän hurmaa kaikki ja pidetään siitä niin kovin! Ainoastaan saisi oppia sisäsiistiksi vähän tehokkaammin, lähinnä se on nyt ulkosiisti.. Se on kauhee kiipeilemään, pussaamaan, tekemään kolttosia ja karkailemaan. Mutta voi että, se on kyllä niin hyväntuulinen ja hauska supersankarinalku.

Nyt takas blogin ulkoasun kimppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti