sunnuntai 30. syyskuuta 2012

tokorotumestikset

Tänään ratkottiin pölkkäreiden rotumestaruus tokossa. Virallisesti tittelin tietty saa vaan EVL- koira, mutta kivaa oli kun paikalla oli ekstramäärä belgejä ja kisatkin oli aika isot. Ilma kerrassaan suosi meitä, aurinkokin nimittäin vilahteli ja lämmitti radan reunalla olevia. Aamulla ajelin aivan kaameessa kaatosateessa paikanpäälle, mutta n. 5km ennen perillä pääsyä sade lakkasi. Hyvää tuuria sanon minä, sillä alunperin sadetta oli luvattu koko päiväksi.

Ava starttasi siis aloluokassa, jonne sen hetken mielijohteesta ilmoitin kun eräs joukkue oli alemman luokan koiraa vailla. Tuomarina toimi Bellaoui vai mitenhän sen nimi nyt kirjoitettiinkaan. Ava teki ihan hyvää settiä koko suorituksen ajan. Tekee kyllä kotona paremmin, mutta kukapa ei :)

Saatiin tälläistä:

luoksepäästävyys 10
paikallaan olo 10
seuraaminen hihnassa 8,5
seuraaminen ilman hihnaa 9
maahanmeno seuraamisesta 10
luoksetulo 9
seisominen seuraamisesta 9
hyppy 9
yleisvaikutelma 10

yht. 186pistettä ja sij. 2/20

Seuraamiset olivat tuomarin mielestä liian tiiviitä. Ovathan ne tokoa ajatellen joten totta puhui. Onneksi muuten suitsutti seuraamista joten tiiviys lienee ainoa korjattava asia tokoa ajatellen. Luoksetulo oli tosi hyvä, mutta.. jouduin antamaan kaksi käskyä, että siirtyi edestä sivulle. Mikälie aivopieru iski koiralle. Muuten oli kuulemma kympin arvoista ja hyvinhän se tekikin. Seisomisessa jäi hieman vinoon ja otti yhden askeleen ja hypyssä liikahti myös hieman joten noista pistemenetykset. Eniten ihmettelin tuota lisäkäskyn tarvetta luoksetulossa. Koskaan aiemmin ei ole jättänyt reagoimatta, mutta virheitä kait sattuu ja tapahtuu. Hyppy on heikoin lenkki kun en sitä oo jaksanut oikeen treenata joten se olis voinut mennä huonomminkin. Liikkeestä jää useimmiten suoraan ja pysähtyy heti, mutta ei tänään. Tuomari kehui kovasti yhteistyötämme ja Avaa. Taisi se minuakin kehaista, että teen asiat oikein (ei vartaloapuja jne) joten hyvä mieli jäi setistä.

Meidän joukkueella meni kertakaikkisen hienosti ja tultiin toiseksi. Eka paikka jäi neljän pisteen päähän, mutta hopea ei ole häpeä. Hyvä meidän joukkue! Mukana olis siis Kim ja Max, Sari ja Tiku, Sari ja Olli ja Mari ja apua nimi oli?..sellanen hirmusen soma malinoispojankloppi.




                                                               Kertakaikkisen kaunis koira










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti